Search   Contact      
 
     

 

21 augustus 2022

Niet zelf beleggen, maar laten beleggen zonder je gemoedsrust te verliezen

Beleggen is nooit zonder risico, maar je kunt bij Saxo wel laten beleggen met verstand. Dat betekent minder risico lopen waardoor je ook met een gerust gemoed kunt beleggen. De experts van Saxo zorgen voor een geautomatiseerd portefeuille management, dat geheel is afgestemd op jouw wensen, om de financiële doelen die jij stelt te bereiken. Lees dit artikel als je meer wilt weten over het door experts laten beleggen met een beperkt risico. De portefeuille die de experts voor je samenstellen is uniek, net zo uniek als jouw wensen en het doel dat je daarmee wilt bereiken. Het rendement dat je kunt bereiken met jouw portefeuille is afhankelijk van de samenstelling van die portefeuille! 

   

De voordelen van geautomatiseerd portefeuille management

Een gepersonaliseerde portefeuille betekent dat er een portefeuille wordt samengesteld, door een team van experts, op een individuele manier en met een menselijke aanpak. Die aanpak is gericht op jouw wensen en op het bereiken van het doel dat jij voor ogen hebt. De risico’s kunnen dankzij een extra beschermingsoptie, de unieke Vermogensbewaker, beperkt worden. Dan zal, als de koers van de aandelen dalen die je in je portefeuille hebt, je eigen vermogen nooit verder dalen dan het vooraf ingestelde percentage. Daarnaast heeft een geautomatiseerd portefeuille management lage, transparante kosten. Lagere kosten betekent meer rendement. Een ander voordeel is dat je altijd bij je geld kunt. Bovendien kun je nu ook extra duurzaam beleggen. Door te kiezen voor die optie kies je voor een portefeuille waarbij voor je voor het grootste deel je geld belegt in bedrijven die vooruitstrevend zijn in duurzaamheid. 

Beleggen om één of meerdere doelen te bereiken

De meeste mensen gebruiken beleggingen om een bepaald doel of doelen te bereiken. Denk hierbij aan aanvulling op je pensioen, betalen van de studie van je kinderen, het kopen van een huis of vakantiehuis. Op dit moment brengt spaargeld niets op. Sterker nog, als je veel spaargeld hebt moet je hierover zelfs geld betalen. Dus is beleggen zo gek nog niet. Beleggingen brengen in de meeste gevallen rendement op. Zeker als je met SaxoWealthCare belegt, en kiest voor de optie Vermogensbewaker. Je bouwt dan  automatisch een beleggingsportefeuille op zonder je daar druk om te maken, want dat doen de experts van Saxo voor je. Het enige dat je hoeft te doen is een korte vragenlijst in te vullen. Hier geef je aan wat je financiële situatie is, wat je wensen en je doelen zijn, hoe lang je denkt te gaan beleggen én hoeveel risico je wilt nemen. Dan wordt er voor je een portefeuille op maat gemaakt, die automatisch wordt geoptimaliseerd wanneer de financiële markt of jouw doelstelling veranderd.

 

_________________________________________________________

floor

(e) info@floor.nl
copyright © 1994-2023 floor