Search   Contact      
 
     

 

4 maart 2021

Word je gek van thuiswerken? Deze opties zijn Corona-proof

Werken wordt nooit meer hetzelfde als voor Corona. Maar zeg eens eerlijk, ben je ook zo klaar met thuiswerken? Het blijft toch lastig om privé en werk gescheiden te houden. Kinderen die aandacht vragen. De kat die steeds over je toetsenbord loopt. Je partner die ook thuiswerkt en vindt dat hij of zij meer recht heeft op de enige extra kamer in het huis. Alleen nog via Zoom en Teams contact met collega’s en opdrachtgevers. Oké, in het begin had het nog wel wat gezelligs. Aan de keukentafel werken. Maar zo langzamerhand gaat de drukte om je heen, het gemis aan persoonlijk contact en de slechte werkhouding zijn tol eisen. Want in dezelfde keuken waar jij zit te werken moet ook gekookt en gegeten worden. Het valt je steeds zwaarder om er echte kantooruren op na te houden en je betrapt je er zelf op dat je steeds vaker uit je bed rolt en in een beweging door hobbelt tot aan de keukentafel. Niet echt een ideale situatie om productief te zijn. Maar het kan ook anders! Bijvoorbeeld voor een korte periode een kantoor huren in Amsterdam. Dat kan al vanaf 25 vierkante meter en je hebt vaak een opzegtermijn van maar twee maanden. Kijk maar eens op Tauro.nl wat de mogelijkheden voor jou zijn. Ze zijn er thuis ook vast heel blij mee!

   

 

Kant en klaar kantoor
Niet alle aanbieders van tijdelijke kantoorruimte geven garantie dat de ruimtes voorzien zijn van alle faciliteiten. Het is natuurlijk niet echt wenselijk dat je zelf nog van alles moet regelen en laten aasluiten voor je aan het werk kunt. Let daarop voor je tekent! Bij gerenommeerde bemiddelaars van kantoorruimtes zoals Tauro is het ook mogelijk om alleen een werkplek te huren in een open werkruimte. Door een membership af te sluiten kun je op ieder moment beschikken over een flexibele werkplek. Het is zelfs mogelijk om daar een zakelijk correspondentieadres aan te koppelen. Op deze manier werk je altijd tussen andere ondernemers die het thuiswerken ook zat zijn. Wie weet ontmoet je zo interessante nieuwe zakelijke relaties.

Flexibel en duurzaam
Zoals gezegd kun je heel flexibel een kantoor of werkplek huren. Ook als de zaken op een gegeven moment voor de wind gaan en je eigenlijk een eigen kantoor nodig hebt is het bij Tauro heel makkelijk overstappen. De duurzame relatie die het bedrijf met haar huurders wil opbouwen komt ook tot uitdrukking in de duurzaamheid van de vier kantoorgebouwen die ze beheren. Stuk voor stuk worden ze voorzien van groene energie en beschikken over sensoren die ervoor zorgen dat het licht alleen aangaat als er iemand voorbijloopt. Tel daar dubbele beglazing, spouwmuur- en dakisolatie en verantwoord geproduceerd meubilair bij op voor maximale duurzaamheid.

 

_________________________________________________________

floor

(e) info@floor.nl
copyright © 1994-2021 floor