Nieuws over management, organisatie en economie

30 oktober 2020

Prognoses stellen, deze tips kunnen je ermee helpen

Het voordeel van wedden op sportwedstrijden? Dat je zelf ook enige invloed kan uitoefenen. Nee, je staat niet op het veld, en je kunt ook geen tactische wijzigingen maken aan het team, maar je kunt wel realistische voetbal prognoses maken door je te specialiseren in een sport, league of zelfs een team. Omdat veel sportbets worden aangeboden door bookmakers die ook casino spellen aanbieden, wordt meteen het contrast met andere pure kansspelen zichtbaar. En dus ook de kansen.

Toch is een uitslag als 13-0 bij een wedstrijd als VVV tegen Ajax natuurlijk wat lastig te voorspellen en daarom zijn een aantal sportweddenschap tips altijd welkom, lijkt ons zo.
Reden om je een aantal handige tips te geven, zodat je in ieder geval wel meer kans maakt!

1: Begrijp de bookie

Wedden doe je bij een bookie en daarom ben je altijd van die aanbieder afhankelijk. Je doet er daarom goed aan om de bookmaker te begrijpen. Daarom doelen we bijvoorbeeld op de vraag waarom er een bepaalde quotering wordt aangeboden. Als jij door hebt hoe bookmakers de sportwedstrijden analyseren, haal jij maximaal voordeel uit je bets.

2: Houd je aan een vaste strategie

Elke wedstrijd is een nieuwe wedstrijd, maar dat neemt niet weg dat je je aan een vaste strategie zult moeten houden. Probeer elke keer dat je wedt met hetzelfde bedrag te spelen en werk met een vast budget per tijdsperiode. Hoewel het geen rocket science hoeft te zijn, moet er wel regelmaat zitten in je money management. Ga gestructureerd te werken.

3: Combineer bets

Sommige losse bets leveren niet zo heel veel op, maar bieden wel zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een VVV tegen Ajax, zoals al eerder benoemd. Veruit de meeste mensen zullen op een winst van Ajax wedden, maar dat levert vaak weinig bijzondere odds op. Door meerdere weddenschappen te combineren, maak je het wel financieel aantrekkelijk. Let er wel op dat al je weddenschappen dan ook goed moeten zijn om te kunnen winnen.

4: Specialiseer je in een niche

Als je een beetje sportliefhebber bent, wil je op elke wedstrijd en elk toernooi wedden. Toch raden we je aan om je te specialiseren in een bepaalde niche, bijvoorbeeld één of een aantal leagues. Richt je bijvoorbeeld op de Duitse en Nederlandse competitie en breid dit eventueel uit als je ziet dat je weddenschappen uit komen. Bij sportbets draait het allemaal om expertise. Wedden op de Chinese, Duitse, Argentijnse en Nederlandse league is misschien heel verleidelijk, maar iets zegt ons dat je waarschijnlijk vaker verlies leidt dan winst maakt.

5: Vergelijk bookmakers

Bookies werken met quoteringen en als je goed oplet, zul je zien dat elke bookie zo z’n eigen quoteringen heeft. Vergelijken loont daarom, vooral als je inzet op meerdere weddenschappen. Leg alle quoteringen daarom maar naast elkaar en bekijk waar je het voordeligst uit bent. Let er wel op dat een klein verschil in quotering niet zo heel veel uitmaakt als je een enkele sportweddenschap plaatst, maar op lange termijn wel voor aanzienlijke verschillen kan zorgen. Pak daarom je voordeel!


 • Generic placeholder image
  Floor Management Netwerk

  Floor is een platform over management en ondernemen door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

  Floor beoogt een hulp te zijn bij het ontwikkelen van een doelgerichte strategie en de vertaling daarvan in praktische stappen.

  Op Floor.nl is in diverse categorien informatie te vinden voor managers en voor geïnteresseerden in management.

   

 • Generic placeholder image
  Nieuws en achtergronden

  Management is een veelomvattend vakgebied met raakvlakken in uiteenlopende vakgebieden, wetenschappen en ervarigen in veel van elkaar verschillende projecten.


Management- Goeroes

De top van de hedendaagse goeroes gelden Peter DruckerTom Peters en Michael Porter. Drucker is de grijze eminentie onder de goeroes. Zelfs op hoge leeftijd was hij tegen flinke honoraria nog actief met lezingen etc. Porter en Peters zijn  wereldbekend en hun optredens gaan gepaard met telecommunicatie, glitter en veel marketing-geweld. De verpakking doet veel sinds de jaren negentig.

Go guru
Card image cap
Taal & Jargon
De taal in de taal - het jargon van de vakspecialist. Of het nu econoom, technicus en/of sporter is zij verstaan alleen hun vakgenoten goed.

Go Jargon
Card image cap
Veranderen & Verbeteren

Metaforen, ervaringen en/of humor kunnen gebruikt worden management processen of de organisatie te verbeteren. Hier worden triggers daartioe gegeven.

Animal Org
The missing link tussen
Organisatietheorie en dierenwereld

Go Animal Org

Naar een idee van


Generic placeholder image
dr.ir. Jules Verlaan
e: JVerlaan@floor.nl


Over ons


Floor is in 1995 als goeroe-site op het WWW gestart bij XS4ALL. Het was een samenwerkingsverband van verschillende management-consultants. Het doel was en is om business te ontwikkelen op basis van internetfaciliteiten. Nu heel gewoon, toen nog een belofte.

Gebroken Nieuws


Nieuws

Op de elektronische snelweg is het nooit saai. Zie het Nieuws.
Ook in de bouw en bij bouwgerelateerde ondernemingen is altijd wel iets nieuwswaardig. Ook kunnen het tips zijn waar eenieder zijn voordeel maa kan doen. U leest het hier.

placeholder image

 

Opinie

Voor een beter begrip van de wereld om u heen is het waardevol om beargumenteerde meningen van andere te vernemen. Zie Opinie
placeholder image

Contact Us


Redactie Floor
e: redactie@floor.nl