Search   Contact      
 
     

 

30 oktober 2020

Prognoses stellen, deze tips kunnen je ermee helpen

Het voordeel van wedden op sportwedstrijden? Dat je zelf ook enige invloed kan uitoefenen. Nee, je staat niet op het veld, en je kunt ook geen tactische wijzigingen maken aan het team, maar je kunt wel realistische voetbal prognoses maken door je te specialiseren in een sport, league of zelfs een team. Omdat veel sportbets worden aangeboden door bookmakers die ook casino spellen aanbieden, wordt meteen het contrast met andere pure kansspelen zichtbaar. En dus ook de kansen.

Toch is een uitslag als 13-0 bij een wedstrijd als VVV tegen Ajax natuurlijk wat lastig te voorspellen en daarom zijn een aantal sportweddenschap tips altijd welkom, lijkt ons zo.
Reden om je een aantal handige tips te geven, zodat je in ieder geval wel meer kans maakt!

1: Begrijp de bookie

Wedden doe je bij een bookie en daarom ben je altijd van die aanbieder afhankelijk. Je doet er daarom goed aan om de bookmaker te begrijpen. Daarom doelen we bijvoorbeeld op de vraag waarom er een bepaalde quotering wordt aangeboden. Als jij door hebt hoe bookmakers de sportwedstrijden analyseren, haal jij maximaal voordeel uit je bets.

2: Houd je aan een vaste strategie

Elke wedstrijd is een nieuwe wedstrijd, maar dat neemt niet weg dat je je aan een vaste strategie zult moeten houden. Probeer elke keer dat je wedt met hetzelfde bedrag te spelen en werk met een vast budget per tijdsperiode. Hoewel het geen rocket science hoeft te zijn, moet er wel regelmaat zitten in je money management. Ga gestructureerd te werken.

3: Combineer bets

Sommige losse bets leveren niet zo heel veel op, maar bieden wel zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een VVV tegen Ajax, zoals al eerder benoemd. Veruit de meeste mensen zullen op een winst van Ajax wedden, maar dat levert vaak weinig bijzondere odds op. Door meerdere weddenschappen te combineren, maak je het wel financieel aantrekkelijk. Let er wel op dat al je weddenschappen dan ook goed moeten zijn om te kunnen winnen.

4: Specialiseer je in een niche

Als je een beetje sportliefhebber bent, wil je op elke wedstrijd en elk toernooi wedden. Toch raden we je aan om je te specialiseren in een bepaalde niche, bijvoorbeeld één of een aantal leagues. Richt je bijvoorbeeld op de Duitse en Nederlandse competitie en breid dit eventueel uit als je ziet dat je weddenschappen uit komen. Bij sportbets draait het allemaal om expertise. Wedden op de Chinese, Duitse, Argentijnse en Nederlandse league is misschien heel verleidelijk, maar iets zegt ons dat je waarschijnlijk vaker verlies leidt dan winst maakt.

5: Vergelijk bookmakers

Bookies werken met quoteringen en als je goed oplet, zul je zien dat elke bookie zo z’n eigen quoteringen heeft. Vergelijken loont daarom, vooral als je inzet op meerdere weddenschappen. Leg alle quoteringen daarom maar naast elkaar en bekijk waar je het voordeligst uit bent. Let er wel op dat een klein verschil in quotering niet zo heel veel uitmaakt als je een enkele sportweddenschap plaatst, maar op lange termijn wel voor aanzienlijke verschillen kan zorgen. Pak daarom je voordeel!

 

_________________________________________________________

floor

(e) info@floor.nl
copyright © 1994-2021 floor