Search   Contact      
 
     

 

16 april 2020

Welke online betaalmiddelen kun je het beste inzetten voor je bedrijf?

Een hoop bedrijven verkopen producten of diensten via hun website. Daarom is het belangrijk dat je de juiste online betaalmiddelen kiest. Je klanten kunnen dan snel, makkelijk en veilig betalen. Dit zorgt er zelfs voor dat je meer zal verkopen. Wij hebben een aantal verschillende online betaalmethode op een rijtje gezet!

iDeal

De populairste betaalmethode in Nederland is verreweg iDeal. Je kunt bij bijna iedere webshop hiermee betalen, het is zelfs mogelijk om in een online casino met ideal te betalen. Het voordeel is dat deze methode erg veilig is. Vanaf de website wordt je namelijk doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je bank. Hier kun je de betaling afronden, vervolgens word je weer terug gestuurd naar de website waar je iets hebt besteld.

PayPal

Ook PayPal is een betaalmethode die online erg populair is. Je kunt je paypal account koppelen aan je bankrekening of creditcard. Wereldwijd wordt PayPal door ruim 250 miljoen mensen gebruikt. Je kunt zelf gemakkelijk en gratis een account aanmaken als je hiermee wilt betalen of betalingen wilt ontvangen. Wij hebben de voordelen van PayPal op een rijtje gezet.

  • Je kunt eenvoudig wereldwijde betalingen uitvoeren.
  • Als koper ben je beschermd wanneer je een betaling hebt uitgevoerd met PayPal
  • Je gegevens zijn goed beschermd.
  • Het geld wordt direct verstuurd, het is dus erg snel.

Creditcard

Natuurlijk zijn er ook een hoop mensen die hun betalingen doen via de creditcard. Vooral bij grote bedragen of bestellingen is het verstandig om dit te doen. Naast dat het erg makkelijk is, is het ook nog eens veilig, net zoals bij PayPal. In de meeste gevallen ben je namelijk verzekerd in het geval dat er iets gebeurd met de spullen die je besteld hebt. Daarnaast is het ook nog eens een betaalmethode die vaak wordt geaccepteerd. Over de hele wereld kun je terecht met een creditcard.

Achteraf betalen

De laatste jaren is achteraf betalen erg populair geworden. Dit komt onder andere omdat producten vaak worden teruggestuurd. Sterker nog, veel mensen bestellen express teveel, zodat ze alles kunnen passen. Vervolgens houden ze maar een paar dingen. De betaling kan je dan via Afterpay of Klarna achteraf voldoen. Je hoeft dus niet vooraf te betalen en vervolgens te wachten tot je het geld terug gestort krijgt. Dit maakt achteraf betalen erg populair, het kan alleen wel vervelend zijn voor de webshop zelf.

 

_________________________________________________________

floor

(e) info@floor.nl
copyright © 1994-2021 floor