Nieuws over management, organisatie en economie

16 april 2020

Welke online betaalmiddelen kun je het beste inzetten voor je bedrijf?

Een hoop bedrijven verkopen producten of diensten via hun website. Daarom is het belangrijk dat je de juiste online betaalmiddelen kiest. Je klanten kunnen dan snel, makkelijk en veilig betalen. Dit zorgt er zelfs voor dat je meer zal verkopen. Wij hebben een aantal verschillende online betaalmethode op een rijtje gezet!

iDeal

De populairste betaalmethode in Nederland is verreweg iDeal. Je kunt bij bijna iedere webshop hiermee betalen, het is zelfs mogelijk om in een online casino met ideal te betalen. Het voordeel is dat deze methode erg veilig is. Vanaf de website wordt je namelijk doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je bank. Hier kun je de betaling afronden, vervolgens word je weer terug gestuurd naar de website waar je iets hebt besteld.

PayPal

Ook PayPal is een betaalmethode die online erg populair is. Je kunt je paypal account koppelen aan je bankrekening of creditcard. Wereldwijd wordt PayPal door ruim 250 miljoen mensen gebruikt. Je kunt zelf gemakkelijk en gratis een account aanmaken als je hiermee wilt betalen of betalingen wilt ontvangen. Wij hebben de voordelen van PayPal op een rijtje gezet.

 • Je kunt eenvoudig wereldwijde betalingen uitvoeren.
 • Als koper ben je beschermd wanneer je een betaling hebt uitgevoerd met PayPal
 • Je gegevens zijn goed beschermd.
 • Het geld wordt direct verstuurd, het is dus erg snel.

Creditcard

Natuurlijk zijn er ook een hoop mensen die hun betalingen doen via de creditcard. Vooral bij grote bedragen of bestellingen is het verstandig om dit te doen. Naast dat het erg makkelijk is, is het ook nog eens veilig, net zoals bij PayPal. In de meeste gevallen ben je namelijk verzekerd in het geval dat er iets gebeurd met de spullen die je besteld hebt. Daarnaast is het ook nog eens een betaalmethode die vaak wordt geaccepteerd. Over de hele wereld kun je terecht met een creditcard.

Achteraf betalen

De laatste jaren is achteraf betalen erg populair geworden. Dit komt onder andere omdat producten vaak worden teruggestuurd. Sterker nog, veel mensen bestellen express teveel, zodat ze alles kunnen passen. Vervolgens houden ze maar een paar dingen. De betaling kan je dan via Afterpay of Klarna achteraf voldoen. Je hoeft dus niet vooraf te betalen en vervolgens te wachten tot je het geld terug gestort krijgt. Dit maakt achteraf betalen erg populair, het kan alleen wel vervelend zijn voor de webshop zelf.


 • Generic placeholder image
  Floor Management Netwerk

  Floor is een platform over management en ondernemen door gebruik te maken van de mogelijkheden van internet.

  Floor beoogt een hulp te zijn bij het ontwikkelen van een doelgerichte strategie en de vertaling daarvan in praktische stappen.

  Op Floor.nl is in diverse categorien informatie te vinden voor managers en voor geïnteresseerden in management.

   

 • Generic placeholder image
  Nieuws en achtergronden

  Management is een veelomvattend vakgebied met raakvlakken in uiteenlopende vakgebieden, wetenschappen en ervarigen in veel van elkaar verschillende projecten.


Management- Goeroes

De top van de hedendaagse goeroes gelden Peter DruckerTom Peters en Michael Porter. Drucker is de grijze eminentie onder de goeroes. Zelfs op hoge leeftijd was hij tegen flinke honoraria nog actief met lezingen etc. Porter en Peters zijn  wereldbekend en hun optredens gaan gepaard met telecommunicatie, glitter en veel marketing-geweld. De verpakking doet veel sinds de jaren negentig.

Go guru
Card image cap
Taal & Jargon
De taal in de taal - het jargon van de vakspecialist. Of het nu econoom, technicus en/of sporter is zij verstaan alleen hun vakgenoten goed.

Go Jargon
Card image cap
Veranderen & Verbeteren

Metaforen, ervaringen en/of humor kunnen gebruikt worden management processen of de organisatie te verbeteren. Hier worden triggers daartioe gegeven.

Animal Org
The missing link tussen
Organisatietheorie en dierenwereld

Go Animal Org

Naar een idee van


Generic placeholder image
dr.ir. Jules Verlaan
e: JVerlaan@floor.nl


Over ons


Floor is in 1995 als goeroe-site op het WWW gestart bij XS4ALL. Het was een samenwerkingsverband van verschillende management-consultants. Het doel was en is om business te ontwikkelen op basis van internetfaciliteiten. Nu heel gewoon, toen nog een belofte.

Gebroken Nieuws


Nieuws

Op de elektronische snelweg is het nooit saai. Zie het Nieuws.
Ook in de bouw en bij bouwgerelateerde ondernemingen is altijd wel iets nieuwswaardig. Ook kunnen het tips zijn waar eenieder zijn voordeel maa kan doen. U leest het hier.

placeholder image

 

Opinie

Voor een beter begrip van de wereld om u heen is het waardevol om beargumenteerde meningen van andere te vernemen. Zie Opinie
placeholder image

Contact Us


Redactie Floor
e: redactie@floor.nl