Search   Contact      
 
     

 

27 mei 2005

‘Vier jaar Rietveld in anderhalve dag’
Creatieve Managementtraining op kunstacademie Rietveld

Creativiteit is de vijfde productiefactor van de 21e eeuw en geldt als belangrijkste driver voor innovatie. Echter, managers van vandaag zijn vaak vastgeroest in bestaande (denk-)structuren en teveel gericht op efficiency en korte termijn resultaat. Creativiteit is echter het tegenovergestelde van managen en juist niet gericht op het realiseren van ‘smart’ doelstellingen binnen bepaalde tijd en middelen. Dit betekent voor managers dat een andere aanpak nodig is.

‘Vier jaar Rietveld in anderhalve dag’ schept het kader voor dit veranderingsproces. Waar men normaliter vier jaar over doet, krijgt men hier in anderhalve dag aangeboden. Tijdens deze cultureshock training komen de processen aan bod die een rol spelen bij de ontwikkeling van de eigen creativiteit en die van de organisatie. Op de Gerrit Rietveld Academie kent men het creativiteitsproces als geen ander. Deze creatieve broedplaats is daarom de aangewezen plek voor managers om een verandering van ‘mindset’ te maken.

‘Vier jaar Rietveld in anderhalve dag’ gaat over de vragen ‘wat is creativiteit’ en ‘wat is het proces om tot creativiteit te komen’. Hierbij komt enerzijds de eigen belevenis van creativiteit aan bod waarbij de deelnemers ook daadwerkelijk creatief aan de slag gaan. Anderzijds gaat de training in op wat creativiteit betekent voor de eigen organisatie en worden er handvatten geboden om de ontwikkeling van creativiteit te stimuleren.‘Vier jaar Rietveld in anderhalve dag’ voor de manager van vandaag!

Sprekers zijn onder andere de heer Peik Suyling, Initiator en Director van Young Designers & Industry en (mede) Initiator van de Club van Amsterdam en professor Robert Dijkgraaf, Hoogleraar Mathematische Fysica aan de Universiteit van Amsterdam.

De doelgroep bestaat uit:

  • Directeuren en Management Teamleden.
  • Leidinggevende functies,
  • direct betrokken bij strategische beslissingen over innovaties;
  • Innovatie Managers,
  • Business Development Managers en
  • Marketing Managers.

Deze exclusieve managementtraining vindt plaats op 6 (middag en avond)
en 7 oktober (gehele dag)
, aan de Gerrit Rietveld Academie, Amsterdam.

De kosten bedragen 1.750 euro, incl. materiaal, documentatie en diner.

meer info: www.kensociety.com

 

_________________________________________________________

floor

(e) info@floor.nl
copyright © 1994-2021 floor